Birlikten kuvvet doğuyormuş..!

‘Birlikten kuvvet doğar’ Atasözümüz her dalda, her alanda gerçekleşen doğru bir sözdür. Bugün hiç ummadığınız ve umutsuz baktığınız bazı şeylere birlik ve beraberliğinizi gösterirseniz mutlu bir sonuca ulaşabilirsiniz. Birlik olmak çoğu zaman bitti denen yerden yeniden başlamak, umutsuz bir şekilde bakılanı umutlandırmaktır. Tıpkı Kocaelispor gibi… Geçmişte 1. Ligde ilimizi temsil eden takımımız Kocaelispor bugünlerde adeta yeniden doğmuş durumda. Çünkü Kocaeli halkı artık takımına sahip çıkıyor. İnsanlar şimdi birşeylerin kıymetini anlayarak yıllardır ihmal ettikleri ve gitmedikleri İsmetpaşa Stadını doldurarak takımlarına ciddi moral vermekteler. Bakın bugün ki maç bunun en güzel örneği. Uzun yıllardan sonra Kocaeli halkı ilk kez 15 binin üzerinde katılım sağlayarak takımına destek vermek için İsmetpaşa Stadına akın etti. Bu Kocaelispor oyuncuları için büyük moral oldu. Stada taraftarların tezaruhatlarıyla çıkan oyuncular o moral ile zaten kazanacaklarının görüntüsünü verdiler. Sonuçta Büyükçemece Belediyespor ile oynadığı maçı 1-0 kazanarak taraftarlarını, Kocaeli halkını mahcup etmediler. Ama eminim ki o kadar taraftar destek olmasaydı belki maçı kazanamayacaktı. Takım, statdaki o tabloyu gördüğü zaman büyük moralden ötürü çok iyi top oynadı ve maçı kazandı. Bu da şu demek; birlikten kuvvet doğuyormuş. Umarım bundan sonra ki her maçta Kocaeli halkı aynı ilgi alakayı gösterir ve takımlarına sahip çıkar diye temenni ediyorum. İnşallah birkaç yıl içinde tıpkı eski günlerde olduğu gibi Kocaelispor Süper Lig’de yer alır ve ilimizi temsil eder. Bana göre bu imkansız olan birşey de değil.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Ümit Rende - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.