OKULLAR 21 EYLÜL'DE AÇILIYOR

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının ne zaman başlanacağı açıklandı. Okullar 31 Ağustos’ta ‘uzaktan eğitimle’ açılıyor, 21 Eylül’de ise yüz yüze eğitime geçiliyor.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk , 31 Ağustos 2021 tarihinde okulları uzaktan eğitim ile açıldığını ve 21 Eylül'de aşamalı ve seyreltilmiş şekilde yüz yüze eğitimin başlayacağını duyurdu.

Bakan Selçuk, "Bilim Kurulu'nun tavsiye kararı neticesinde 2020 - 2021 eğitim öğretim yılına da başlıyoruz. 31 Ağustos 2021 tarihinde okulları uzaktan eğitim ile açıyoruz. Dileyen özel okullar 17 Ağustos'tan itibaren uzaktan eğitim araçlarıyla eğitim faaliyetlerine başlayabilecekler. Okullarımızı açtığımızda, öğrencilerimize, öğretmenlerimize okullarla ilgili herkesin sağlık durumu HES kodlarıyla takip altında olacak. 21 Eylül'de Bilim Kurulu tarafından tavsiye edilen sınıflarda, aşamalı ve seyreltilmiş şekilde yüz yüze eğitime başlanacak." ifadelerini kullandı.

#

12 Ağu 2020 - 21:10 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.