2 MİLYON TL’YE ÇİM BİÇME İHALESİ Mİ OLUR?

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) dün gerçekleştirilen oturumunda İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, Kocaeli’de bir ilçe belediyesinin 2 Milyon TL’ye çim biçme ihalesi yaptığını iddia etti

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Türkkan konuşmasında şu ifadeleri kullandı; ‘Biz yerine ağaç ekiyoruz.’ lafı nedir biliyor musunuz? O memleketi, devleti soymanın bir başka yoludur çünkü ağaç sayılamayan bir ihaledir. ‘Her yere çiçek, ağaç ekiyoruz.’ diye bakın belediyelere de en çok ihale yolsuzlukları ağaç ve çiçek ekme işlerinde olmuştur. Geçen gün Kocaeli'de bir ilçe belediyesiyle ilgili elime bir belge geldi. Ufacık ilçenin sadece çim biçme ihalesine 2 milyon lira vermişler. 2 milyon liraya Türkiye'nin çimini biçersiniz ya, ufacık bir ilçenin çim biçme işini 2 milyon liraya vermişler. Yazıklar olsun! Bu memleketin evlatları akşam yorganın altına aç girerken o 2 milyon lirayı onlara aktaran zihniyete yazıklar olsun!”

16 May 2019 - 21:16 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.