ABDULLAH PARLAK ÖLÜMDEN DÖNDÜ

AK Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Abdullah Parlak geçirdiği trafik kazasından ötürü adeta ölümden döndü.

ABDULLAH PARLAK ÖLÜMDEN DÖNDÜ
ABDULLAH PARLAK ÖLÜMDEN DÖNDÜ
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez’de bulunan Parlak İnşaat’ın sahibi, iş adamı ve AK Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi olan Abdullah Parlak ölümden döndü. Geçtiğimiz Cuma günü arabasıyla Körfez sahilinden Yarımca’ya doğru gelirken Hürriyet Bulvarı üzerinde birden hakimiyeti kaybeden iş adamı Parlak, yoldan çıkan aracıyla bir bahçeye uçtu. Bunun üzerine arabada bulunan Abdullah Parlak, eşi Birgül Parlak ve oğlu Uğurcan yaralandı ve hemen hastaneye kaldırıldı. Vücutlarında ezikleri oluşan Parlak ailesi hastaneden taburcu olduktan sonra evlerinde istirahate çekildi. Şu an sağlık durumu iyi olan Abdullah Parlak ve ailesine sevenleri geçmiş olsun ziyaretinde bulunuyor.

Oldukça ciddi bir kaza geçiren ve adeta ölümden dönen Parlak ailesine biz de Gündem Kocaeli Gazetesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, acil şifalar diliyoruz.

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

15 Tem 2018 - 21:20 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.