ADANA ASKİ YÖNETİCİLERİ İSU ÖRNEK PROJELERİNİ YERİNDE İNCELEDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, altyapı ve teknolojideki örnek proje ve uygulamalarını, yapılandırılmasını sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesinin Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin yöneticilerine paylaştı...

Konuk ekibi ağırlayan İSU Genel Müdür İlhan Bayram,”Hizmetleri paylaşmak, memlekete hizmeti daha iyi şekilde verebilmenin bir yolu olarak düşünüyoruz.”dedi.

BİLGİ PAYLAŞIMI

Kocaeli’ nde 2004 yılından beri İl genelinde hizmet veren İSU Genel Müdürlüğü, yaptığı altyapı yatırımları ile içmesuyu kayıp ve kaçağı yüzde 26’ya düşürdü, atıksu arıtma oranını da yüzde 99’a çıkardı. Uyguladığı birçok teknolojik yenilik ve projelerle abonelerine modern ve çağdaş işletmecilik sunan Kurum, bilgi ve tecrübelerini yeni kurulan ve yapılanmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyelerinin Su ve Kanalizasyon İdarelerine paylaşmaya devam ediyor.

ADANA ASKİ YÖNETİCİLERİ

Geçmişte Trabzon TİSKİ, Van VASKİ, Ordu OSKİ, Manisa MASKİ, G. Antep GASKİ, Balıkesir BASKİ,Tekirdağ TESKİ,Aydın ASKİ gibi Su ve Kanal İdarelerine yaptığı örnek projeler ile bilgi paylaşımında bulunan İSU, son olarak Adana Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü yöneticileri tarafından ziyaret edildi. ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Durna, İçmesuyu Daire Başkanı Teoman Yılmaz, Plan Proje Daire Başkanı Aytül Ofluoğlu, İçmesuyu Proje Şube Müdürü Sümran Arslan ve Su Kayıp Kontrol Müdürü Nusrettin İlhan’dan oluşan ekip Genel Müdür İlhan Bayram tarafından ağırlandı.

BAYRAM,”BİLGİYİ PAYLAŞMAK MEMLEKETE HİZMET ETMEKTİR”

Su ve Kanal İdareleri arasında bilgi ve projeleri paylaşmanın önemine vurgu yapan Genel Müdür İlhan Bayram, “Su ve Kanal İdarelerinde, yöneticilerin şahsi olarak birbirilerini tanımalarını, birbirleriyle muhabbetlerinin olmaları işe de yansıyor, önemli bir şey , aslında hepimiz millete , memlekete hizmet etmeye çalışıyoruz, bir yerde farklı problemler olabiliyor, başka tarafta o yörenin kendine has problemleri oluyor, değişik çözümler üretiyor ister istemez, onları paylaşmak, memlekete hizmeti daha iyi şekilde verebilmenin bir yolu olarak düşünüyoruz.”dedi.

DURNA,”İSU MARKA BİR KURUM”

Ağırlamadan dolayı teşekkür eden ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Durna da, Su ve Kanal İdarelerinde İSU Genel Müdürlüğü’nün örnek olduğunu söyledi. Durna, “İSU Genel Müdürlüğü, bizim için marka bir kurum, bir şey yaparken acaba İSU ne yapmış diye düşünüyoruz.”dedi. Genel Müdür Yardımcısı Durna, ev sahipliğinden dolayı Genel Müdür Bayram’a ASKİ’nin fincan takımı ile tabak hediye etti.

PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİLER

ASKİ yöneticileri, daha sonra İSU Genel Müdürlüğü’nün ülkemizde de örnek olan elektronik takip merkezi olan SCADA Merkezi’nde içmesuyu ve atıksu SCADA’sı, Yüksek Tüketim abonelerinin takibinin yapıldığı Yüksek Tüketim SCADA’sı, bütün altyapı yatırım ve bilgilerin elektronik ortama alındığı Coğrafi Bilgi Sistemi, veri tabanları ile Abone ve CBS veri tabanı projelerini yerinde inceleyerek ilgili Daire Başkanlarından bilgi aldı.

# isu

19 Şub 2016 - 11:44 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.