AŞAR’DAN SÖĞÜT’E TAM DESTEK!

15 Mayıs’ta yapılan Körfez Belediye Meclisi toplantısından sonra ortam iyice gerildi.

AŞAR’DAN SÖĞÜT’E TAM DESTEK!
Haber albümü için resme tıklayın

Kısaca anlatmak gerekirse; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt meclisten araç kiralamak için yetki istemiş fakat buna muhalefet meclis üyeleri karşı çıkmıştı.

Oy çokluğu ile 10 tane aracın kiralama işi gerçekleşmişti.

Ancak meclisten sonra muhalefet meclis üyeleri bu kez paylaşanımlar yaparak araç kiralamanın yanlış olduğunu savunmuştu.

Başkan Söğüt ise bir açıklama yaparak muhalefetin halkı yanılttığını söylemişti.

En son ise ekonomi mezunu olan AK Parti’nin başarılı meclis üyesi Ayşe Hacet Aşar bir paylaşımda bulunarak Söğüt’ün almış olduğu karara tam destek vererek araç kiralamanın doğru olduğunu belirtti ve şu paylaşım da bulundu;

18 May 2020 - 18:33 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

07

körfezli - şener söğütü sevmem ama bu bayanın dik duruşu erkeklere örnektir.hiçbir erkek meclis üyesi bu kadar dik duruş sergileyemedi bu yüzden şener söğüt bu bayanın kıymetini ve ayrıcalığını diğerlerinden daha iyi bilmelidir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 18:33
06

DADAŞ - hadi şener söğüt hesap kitap bilmiyor ticarette hep yükselen ekonomi mezunu bir bayanda mı yalan söylüyor.muahlefet hep boş konuşuyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 18:33
05

HATİCE - SİZ ŞENER HAKKINDA BAŞKA BİR İSMİN DOĞRU AÇIKLAMASI OLSA DAHİ HİÇ YAYINLARMIYDINIZ?ŞAŞIRTTINIZ BENİ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 18:33
04

vatandaş - araç kiralamak almaktan daha mantıklı ise siz bir vatandaş olarak neden araç almak yerine kiralamıyorsunuz? araç alanlar mı aptal belediye yöneticileri mi çok akıllı?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 18:33
03

vatandaş - Açıklanan rakamlar birbirine çok yakın. araç kiralamak daha mantıklıysa neden biz de vatandaş olarak belediye gibi araç kiralamak yerine araç alıyoruz? yıllardır ne kadar da mantıksız işler yapıyormuşuz. hatta ev almak da mantıksız. herkes evini satıp kiraya geçsin hatta.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 18:33
02

teşkilat - ayşe hacet AŞAR hanımefendi doğruları söylemiş ve doğrularla hareket etmiştir.chpliler boş boş konuşmaya devam etsin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 18:33
01

Aklı Selim - şener söğüt keşke biraz meclis üyelerine benzese

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 18:33