AYGÜN: ÖNCELİĞİMİZ HALKIMIZIN TALEPLERİ

Kendisini ziyaret eden konukları ile istişarede bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gönül belediyeciliği anlayışı ile yola devam ettiklerini belirterek “İlçemize hizmet ederken halkımızın talepleri daima önceliğimiz oluyor” dedi.

AYGÜN: ÖNCELİĞİMİZ HALKIMIZIN TALEPLERİ
Haber albümü için resme tıklayın

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan 41 seçim vaadini hızla yerine getirirken diğer taraftan kendisini ziyaret eden kentin dinamikleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Aygün, bu bağlamda Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı Osman Çakır, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Karadağ, Sedat Köse ve Yaşar İtmiş, Huriye Pak Ortaokulu Müdürü Bilal Avcı, Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Güç, okul aile birliği yöneticileri Nurdan Sayar, Gülbhar Yıldırım, İpek Çelenk, Kocaeli Profesyonel Halı Yıkamacıları Derneği Başkanı Muammer Gökalp, yönetim kurulu üyeleri Leyla Ayhan, Muhammed Şen, Nejdet Çetin, İlknur Gündağ, Onur Akarsu, Ender Altun ve Recep Partanaz ile bir araya geldi.

BELEDİYECİLİK GÖNÜL İŞİ

Ziyaretlerin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Belediyecilik, gönül işi edik ve gönül belediyeciliği anlayışıyla yola çıktık. Hamdolsun geride kalan sekiz aylık süreçte halkımızdan aldığımız güçle birçok projemizi hayata geçirdik. Önceliğimiz halkımızın talepleri. Sizlerin aktardıkları fikirler, mahallelerimizde düzenlediğimiz esnaf ve halk toplantılarımız, ev ziyaretlerimiz, hepsi bizler için çok kıymetli. İlçemize faydalı olacak çalışmalar için gayret ediyoruz. Bir yandan 41 vaadimizi hayata geçirirken, diğer taraftan ilçe genelinde altyapı düzenlemelerini başlatıyoruz. Her şey halkımızın yaşamaktan daha da mutluluk duyacağı bir Derince için’ dedi.

.

08 Ara 2019 - 19:34 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.