Aygün ve Bulut'tan Koçyiğit'e tebrik ziyareti

Milletvekili Aygün ve Başkan Bulut, Derince Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı'na yeniden seçilen Osman Koçyiğit'e tebrik ziyaretinde bulundu...

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrasında Derince Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne yeniden başkan olarak seçilen Osman Koçyiğit’e tebrik ziyaretleri sürüyor. Seçimin ardından görevinin başına geçen Koçyiğit’e bu kez AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır ve Derince Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Eren, bir ziyaret gerçekleştirdi. Kooperatif çalışmalarının değerlendirildiği görüşmede Milletvekili Aygün ve Başkan Bulut, Koçyiğit’e görevinde başarılar dilemeyi ihmal etmedi.

01 Şub 2016 - 10:45 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.