AZİZ VATANIMIZIN MERT EVLATLARIYLA GURUR DUYUYORUZ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “19 Eylül Gaziler Günü” olması sebebiyle, Körfez’de yaşayan Tunceli Gazisi Enver Örgüz’ü evinde ziyaret etti, ‘destansı tarihimizin yaşayan abideleri olan gazilerimize çok şey borçluyuz’ dedi.

BAŞKAN BARAN: AVRUPANIN KORKULU RÜYASIYIZ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “19 Eylül Gaziler Günü” olması sebebiyle Tunceli Gazisi Enver Örgüz’ü evinde ziyaret etti, eşi ve ailesiyle sohbet etti. Ziyaret esnasında konuşan Başkanİsmail Baran; “Malazgirt Zaferi, 18 Mart Çanakkale Zaferi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Zaferi gibi tarihe damga vurmuş birçok savaştan geçmiş bir milletiz. Şartlar ne olursa olsun, devletimizin içindeki hainlere, dış düşmanlara karşı hiçbir zaman boyun eğmedik. Atalarımız göğüslerinde iman, dillerinde dualarla bu vatanı kazandılar, bizim de kaybetmeye hiç niyetimiz yok. Avrupa’nın korkulu rüyası olan biz aziz Türk milleti, bu topraklar üzerinde binlerce şehit verdik. Allah vatanımız uğruna canını feda eden tüm şehitlerimize rahmet eylesin.

EMANETE SAHİP ÇIKIYORUZ

Şehitlerimizin yanı sıra, ülkemiz, bayrağımız, ezanımız için mücadele eden gazilerimizi de hiçbir zaman unutmuyoruz. Çocuklarımız rahat uyusun, annelerimiz ağlamasın diye, vatanımıza hainler el uzatmasın diye canını ortaya koyan gazilerimize çok şey borçluyuz. Allah hepsinden razı olsun. ‘19 Eylül Gaziler Günü’ olması nedeniyle, ilçemizde ikamet eden Tunceli Gazimiz Enver Örgüz kardeşimizi hanesinde ziyaret ettik. Gazilerimiz ve şehitlerimizin bizleri emaneti olan aileleriyle her fırsatta bir araya geliyoruz. Körfez Belediyesi olarak emanete sahip çıkıyoruz. Ben bu vesileyle Gazilerimizin gününü kutluyor, kendilerine Cenab-ı Haktan acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, evinde ziyaret ettiği Tunceli Gazisi Enver Örgüz’e tablolanmış olan ‘Türk Bayrağı’nı hediye etti.

18 Eyl 2018 - 13:14 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.