Baran: Gönül Gönüle çalışalım

Körfez Belediye Başkanı İsmail BARAN, mahalle muhtarlarıyla Körfez Belediyesi Tütünçiflik Sosyal Tesislerinde sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Köy muhtarıyla yapılan toplantının ardından bu kez mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Baran, muhtarlara yönelik geliştirilen Muhtarlık Koordinatörlüğü ve işleyişi ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran tarafından koordinatör olarak atanan Necmettin Çalışkancı’nın organize ettiği programa Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları Selattin Kabadayıoğlu ve Yüksel Özdemir, Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya, Fen İşleri Müdürü ve Mehmet Fahri Altunakar ve mahalle muhtarları katıldı. Bundan sonra düzenli olarak yapılması planlanan toplantıya mahalle muhtarları, yoğun ilgi gösterdi.

Yeni dönem çalışmalarında mahalle muhtarlarına başarılar dileyen Belediye Başkanı Baran, Belediye Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu önderliğinde başlatılan çalışmaların muhtarlık koordinatörü Çalışkancı ile birlikte yürüteceklerini belirtti.

Etkin bir yönetim modeli geliştirmek için bu sistemin geliştirildiğini Başkan Baran, mahallelerin sorunlarının karşılıklı olarak değerlendirilerek ihtiyaçların karşılanabilmesi için hızlı çözümler üretilmesinin önemsediklerine değindi. Mahallelerde eksikliklerin en kısa sürede tespit edilmesini isteyen Baran, “30 Mart yerel seçimlerinden sonra yeni hizmet dönemine başladınız. Hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim nasip ettiği sürece hizmet etmeye, sizlerle gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin Belediyemizin fahri meclis üyeleri olarak çalışmalarınızı sürdürmenizi isterim. Büyükşehir Belediye Başkanımızın ve sizlerin yardımıyla bu hizmet yarışı bayrağını en yukarılara taşımak için çalışacağız. Gülen Başkan Gülen Körfez sloganıyla yürümeye başladık biz bu yola. Amacımız; tüm Körfezli hemşerilerimizin mutlu olmasını sağlamaktır.” dedi.

Yaşadıkları sorunlarını dile getiren muhtarlar, kendilerine yönelik geliştirilen bu sistemden memnun olduklarını ifade etti.

02 Haz 2014 - 09:15 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.