BARAN: KAPI KAPI DOLAŞARAK GÖNÜLLERİ KAZANACAĞIZ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Yeniyalı’da önce esnafı ziyaret etti daha sonra mahalle teşkilatı ile bir araya geldi. Başkan Baran, “Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız ama gönülleri de kazanacağız” dedi.

BARAN: KAPI KAPI DOLAŞARAK GÖNÜLLERİ KAZANACAĞIZ
BARAN: KAPI KAPI DOLAŞARAK GÖNÜLLERİ KAZANACAĞIZ
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Yeniyalı Mahalle Teşkilatı üyeleri ile bir araya geldi. Mahalle İrtibat Bürosu’nda gerçekleştirilen buluşmaya; Başkan İsmail Baran, Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve teşkilat üyeleri katıldı. Teşkilatların diri olmasındaki öneme değinen Başkan İsmail Baran, “Yeniyalı Mahallesi her zaman desteğini bizlere gösterdi. Bu seçimde de eminim Körfez’deki oyumuzun artmasında büyük etkileri olacak” dedi.

KOCAELİ’NDE GÜZEL İŞLER YAPILIYOR

Bu seçimlerde daha fazla çalışmak gerektiğini belirten Başkan İsmail Baran, “Her seçimden önce çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız diyoruz. Bu seçimde el sıkmak ve kapı çalmak kadar gönül de alacağız. Kırdığımız insanlar varsa hepsinin tek tek gönlünü alacağız” dedi. AK Parti belediyeciliğinin sadece Körfez’de değil Kocaeli’nin 12 ilçesinde güzel işler yaptığını belirten Başkan İsmail Baran, “Biz Körfez Belediyesi olarak sadece bu dönem 400 milyon liralık yatırım yaptık.

170 MİLYON LİRA BORÇ ÖDEDİK

Tamamı kendi özkaynaklarımız ile bu yatırımları yaparken, 170 milyon liralık da geçmişe dönük borç ödedik. Türkiye’de 32 milyon lira bir yatırım ile ilçesine fakülte kazandıran ve her yıl 3 bin 200 öğrenciye burs verenn tek belediyeyiz. Aynı zamanda en ucuz ve en kaliteli ekmeği de halkına sunan bir belediyeyiz. Enlerin belediyesi olduk. Bizlere düşen de AK Parti’nin bayrağını buradan indirmemek ve her zaman dalgalanması için çalışmak. Hepimize burada önemli görevler düşüyor” dedi.

AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİN BAŞARISI

Kararsız seçmenin oylarının önemine de değinen Başkan İsmail Baran, “Eşimizi dostumuzu, kararsız gördüğümüz seçmenleri ziyaret etmeliyiz. Ve buna şimdiden başlamalıyız. Bu akşam bizler sizlere 55 ayda Körfez’de yaptığımız ve yapımı devam edenleri aktaracağız. Sizler de bunu vatandaşlara aktaracaksınız. Tek başına İsmail Baran olarak bu hizmetleri ben yapmadım. Yapılan her çalışma, AK

Parti belediyeciliğinin yereldeki başarısıdır. Bunu anlatacağız” dedi

ALGI OLUŞTURMAK İSTENİYOR

55 ay içerisinde Körfez Belediyesi’ne toplamda 600 dönüm yer kazandırdıklarını belirten Başkan İsmail Baran, “Sürekli arsa satıyor gibi bir algı oluşturulmak isteniyor. Bizim göreve geldiğimiz günden bu yana sattığımız sadece 90 dönümlük alandır. İmar uygulamaları ve kamulaştırmalarla da belediyemize 600 dönüm yer kazandırdık” dedi.

GEÇMİŞLERİNİ İYİ BİLİYORUZ

Genelde ve yerel de AK Parti belediyeciliğinin Türkiye’de çığır açtığını belirten Başkan İsmail Baran, “Geçmişte diğer siyasi partilerin nasıl bir belediyecilik anlayışına sahip olduğunu biliyoruz. İşçisine maaş ödeyemiyorlardı. Biz bu dönemde hiç ilçe belediyesinin yapmadığı bir şeyi yaptık ve 100 araç satın aldık. Bunları da kendi öz kaynaklarımızla gerçekleştirdik” dedi. Başkan Baran daha sonra teşkilat üyelerinin yönelttiği soruları tek tek cevapladı, talep ve önerilerini dinledi.

11 Kas 2018 - 20:42 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.