BARAN: YAPILAN HER YATIRIMDA SİZLERİN İMZASI VAR

“Geleceğe umutla bakan bir Körfez inşa ediyoruz” diyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Yapılan her yatırımda Körfezlilerin imzası var. Çünkü biz Körfez’i ortak akıl aylayışı ile yönetiyoruz” dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bir taraftan devam eden yatırımları yerinde incelerken, mahallelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla da sohbet ederek hem onlara yapılan çalışmaları aktarıyor hem de talep ve önerilerini dinliyor. Daha yaşanabilir ve güvenli bir Körfez inşa etmek adına çalışmaları yürüttüklerini belirten Başkan İsmail Baran, “ Karşılıklı fikir alış verişleri şeklinde gerçekleşen bu buluşmalar sayesinde ilçemize en güzel hizmetleri sunuyoruz" dedi.

Başkan Baran, “Biz hemşerilerimizle birlikte olmaya önem veriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana da üstünü vurguladığımız bir çalışma prensibimiz var; ortak akıl. Bu anlayışı canlı tutarak vatandaşlarımızın talep ve önerileri ile çalışmalarımıza son şeklini vererek hayata geçiriyoruz. Körfez Belediyesi olarak ortak akılla hayata geçirdiğimiz projeleri de her mahallemize eşit şekilde yapıyoruz.

AYNI ÖZENİ GÖSTERECEĞİZ

Hizmet götürmediğimiz tek bir mahallemiz kalmadı, her cadde ve sokakta bizim imzamız var. Mahallelerimizin yaşam standardını yükseltmek, hemşerilerimizin huzur ve güveni için elimizden geleni bugüne kadar yaptık, bundan sonrada aynı özeni göstereceğiz. Tabi bunu yaparken en büyük enerji kaynağımız sizlerin bize verdiği güven ve destek” ifadelerini kullandı.

12 Eyl 2018 - 15:48 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.