BAŞKAN AYGÜN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Çenedağ Mahallesi Dernek Sokak'ta yapımı devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını inceleyen Başkan Aygün, “Derince'mize değer katan çalışmalara hep birlikte imza atacak, ilçemizi yaşamaktan daha da mutluluk duyulan bir kent haline getireceğiz” dedi.

BAŞKAN AYGÜN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Haber albümü için resme tıklayın

Derince’de vatandaşlardan gelen altyapı ve üstyapı düzenlemeleri ile ilgili talepler hızla çözüme kavuşuyor. Bu kapsamda Çenedağ Mahallesi Dernek Sokak’ta başlayan düzenlemelerde artık sona gelindi. İlk etapta Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sokaktaki kaldırımlar ve üstyapının söküm işlemi yapılmıştı. Belediye ekiplerinin yaptığı bu işlemlerin ardından İSU, Telekom, Sedaş ve İzgaz ekipleri altyapı düzenlemelerini tamamladı. Altyapı çalışmaları tamamlanan Dernek Sokak’ta belediye ekiplerince bordür ve kaldırımların yapımına başlandı.

BORDÜR VE KALDIRIM DÜZENLEMESİ

Yapılan çalışmaları yerinde incelemek için Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Mamat, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Eren ve daire müdürleri ile birlikte Dernek Sokak’a giden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, esnaflar ve bölge sakinleri ile de sohbet etti. Dernek Sokak’ta altyapı çalışmalarının ardından üstyapı düzenlemelerine geçildiğini belirten Başkan Aygün, “Bordür ve kaldırım çalışmalarının ardından asfalt serimi ile birlikte sokağımızı altyapı ve üstyapısı tamamlanmış olarak esnafımızın ve halkımızın hizmetine sunacağız. Derince'mize değer katan çalışmalara hep birlikte imza atacak, ilçemizi yaşamaktan daha da mutluluk duyulan bir kent haline getireceğiz” dedi.

20 Tem 2019 - 15:45 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.