BAŞKAN AYGÜN: TEK GEÇERLİ SERVET, SEVGİDİR

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerinin sergilendiği Derince’de bu kez Sevgi Mağazası’nın açılışı yapıldı. “Sevgi servettir” sloganıyla hizmet verecek olan mağazanın açılışında konuşan Başkan Aygün, “Bu mağazada para geçmeyecek, tek geçerli servet, sevgidir” dedi.

Seçim vaatleri arasında yer alan 41 projeyi bir bir hayata geçiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, geride kalan yaklaşık sekiz aylık süreçte sunduğu hizmetlerle birlikte Derince’yi gönül belediyeciliğinin merkezi yapmayı başardı. Vatandaşlara bire bir dokunan projelere öncelik veren Başkan Aygün, Çözüm Masası, Alo Vefa Hattı, Derince Kariyer İstihdam Merkezi, derincebaskanim.com ve Millet Kıraathanesi projelerinin ardından son olarak seçim beyannamesinde yer alan Sevgi Mağazası’nı Derincelilerin hizmetine sundu. Sırrıpaşa Mahallesi, Bahar Caddesi’nde yer alan 1071 Kültür Merkezi’nde hizmet vermeye başlayan Sevgi Mağazası’nın açılışı dolayısıyla bir program düzenlendi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Derince Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Pala ve İbrahim Şirin, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, STK başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

BAŞKAN AYGÜN’DEN GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ VURGUSU

Açılış töreninde bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Geçtiğimiz günlerde, öz kaynaklarımızla almış olduğumuz araç filomuzun tanıtımı için bir araya gelmiştik. Bugün de yine çok önem verdiğimiz bir projemiz olan Sevgi Mağazamızın açılışı için hep birlikteyiz. İnşallah önümüzdeki günlerde Dumlupınar Mahallesi Gençlik ve Spor Merkezimizin temel atma töreninde de yine bir arada olacağız. Belediyecilik işi gönül işi diyerek yola çıktık. Halkımıza gönül belediyeciliği sözü verdik. Hamdolsun geride kalan yaklaşık 8 aylık süreçte halkımızın gönlüne dokunan projeleri hayata geçirdik” dedi. Başkan Aygün, konuşmasında gönül belediyeciliği doğrultusunda yaptıkları çalışmalara değinerek “Çözüm Masası, Alo Vefa Hattı, Derince Kariyer İstihdam Merkezi, derincebaskanim.com ve Millet Kıraathanesi projelerimiz halkımızdan büyük ilgi gördü. Bugün de Allah’ın izniyle Sevgi Mağazamızı hizmete açıyoruz. Sevgi Servettir sözünü sloganımız olarak belirledik. Bu mağazada para geçmeyecek, tek geçerli servet, sevgidir. Hayırsever vatandaşlarımızın da desteğiyle ihtiyaç sahiplerinin daima yanında olmaya devam edeceğiz. Sevgi Mağazamız, ilçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

BÜYÜKAKIN: ALT-ÜST YAPI TAMAMEN YENİLENECEK

Başkan Aygün’ün ardından kürsüye çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın da konuşmasında “Biliyorsunuz ben Derince’ye geldim mi kendimi evimde hissediyorum. Buradaki programlar benim için ayrı bir anlam ifade ediyor. Bugün yine son derece hayırlı bir hizmetin açılışı için bir aradayız. Yardımlaşma bizi biz yapan temel unsurlardan biri. Bütün kamu kurum ve kuruluşları milletimize hizmet etmek için var. Varlık sebebimiz milletimiz. Bu güzel hizmetten dolayı değerli belediye başkanımızı tebrik ediyorum. Burada ayrıca Seyahat Kartları Ofisi’ni de açıyoruz. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Derince’de yapılacak olan altyapı düzenlemelerine de vurgu yapan Başkan Büyükakın, “Derince’nin bütün altyapısını yenileyeceğiz, bununla ilgili çalışmalarımızı tamamladık. İSU altyapı ile ilgili tüm çalışmaları yapacak. İnşallah bu dönem bütün altyapıyı tamamlayacak ve üzerine asfaltını da atacağız. Altyapı işleri meşakkatli işlerdir. Biraz sıkıntılar olacak ama sonunda her şey çok daha kaliteli olacak. Bu çalışmalarımız esnasında sizlerden biraz sabır bekliyoruz. Biz de bu esnada tüm imkanlarımızla sistematik bir şekilde çalışacağız” dedi. Konuşmaların tamamlanmasının ardından dualar eşliğinde Sevgi Mağazası’nın açılışı yapıldı. İlk olarak Sevgi Mağazası’nı gezip incelemelerde bulunan Başkanlar Büyükakın ve Aygün ile Kaymakam Aksak, ardından Derince Seyahat Kartları Ofisi ve 1071 Kültür Merkezi’nde de incelemelerde bulundu.

17 Kas 2019 - 00:09 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

01

Hasan Ağır - Başkasının kullanmadığı giysileri tamir et ihtiyaç sahiplerine ver.Milleti eski püskülerini toplayıp belediyecilik hele gönül belediyeciliği olmaz.Ord çaışan binanın kirası ile yeni giysiler yada mağaza çeki verin .Millet yeni elbise giysin..Ne güzel başkasının eskilerini dağıtarak hizmet yaptığını zannet.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 00:09