BAŞKAN AYGÜN, VALİ YAVUZ’U AĞIRLADI

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Derince Kaymakamı Cemil Aksak’ı konuk eden Başkan Aygün, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

BAŞKAN AYGÜN, VALİ YAVUZ’U AĞIRLADI
Haber albümü için resme tıklayın

İlçe halkına söz verdiği 41 projeyi bir bir yerine getiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kent protokolü ile istişarelerini de sürdürüyor. Başkan Aygün, bu kapsamda son olarak Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Derince Kaymakamı Cemil Aksak’ı belediyede konuk etti. Vali Yavuz ve Kaymakam Aksak’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde tamamlanan ve yapımı devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Vali Seddar Yavuz da Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Bir günlük programını Derince’ye ayıran Vali Yavuz, belediyede gerçekleşen görüşmenin ardından Kaymakam Aksak ve Başkan Aygün ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu, ilçede hayata geçen projeleri gezdi.

24 Eyl 2020 - 12:50 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.