BAŞKAN BARAN: 50 YIL SONRASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ağadere esnafıyla kahvaltı programında buluşarak belediye çalışmaları hakkında esnafı bilgilendiriyor, aynı zamanda esnafın talep ve düşüncelerini dinliyor...

Yonca Restaurantta gerçekleşen buluşmaya Belediye Başkanı İsmail Baran, Birim Müdürleri, Başkan Yardımcıları, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte katılarak esnafının isteklerini ele alarak, ortaya koyulan taleplere ortak çözüm arayışında bulunuldu. Ağadere Caddesini Körfez’in kalbi olarak niteleyen Başkan Baran, “Kentin yönetimine fikirleriniz ile katılım gösterin” dedi.

ÖNEMLİ PROJELER VE ÇALIŞMALAR HAYATA GEÇİRİLDİ

İlk ağızdan ihtiyaçları ve beklentileri belirlemek, belediye çalışmaları hakkında bilgilendirme yapmak için esnaf ile bir araya geldiklerini dile getiren Başkan Baran, Ağadere esnafı ile buluşmaktan son derece mutlu olduklarını söyledi. Kendisinin de bu bölgede yıllarca esnaflık yaptığını vurgulayan Başkan Baran, “Sizleri en iyi anlayan benim. Bu doğrultuda 2 yıl içerisinde bölgemizde esnafımızı kalkındıracak çeşitli projeler geliştirdik ve bunların bir kısmını hayata geçirdik.” Dedi.

KÖRFEZ, KÖRFEZLİLERLE BİRLİKTE YÖNETİLİYOR

Bir sohbet havasında geçen kahvaltı programında esnafın Kaleiçi’ne ilişkin fikir ve düşüncelerini dile getirdiğini belirten Başkan Baran, “ Ağadere Caddesi Körfez’in kalbidir. Bu buluşmada bu restoranda bulunan esnafımızla sadece Ağadere’nin sorunlarını değil tüm Körfez’in ihtiyaçlarını giderecek fikirleri de konuşuyoruz. Çünkü Körfez’i birlikte yönetiyoruz.” Şeklinde konuştu.

2016 YILINDA 60 MİLYON TL YATIRIM YAPILACAK

Belediye Başkanı İsmail Baran, 2016 yılını Körfez için yatırım yılı ilan ettiklerini belirterek, “2016 yılına hızlı bir başlangıç yaptık. Sarnıç Han projemizin ihalesini gerçekleştirdik. Kısa bir süre sonra bu projemizin ilk kazmasını vuracağız. Bununla birlikte Sarnıç Han projemizin yanına yeni bir yol açarak Ağadere Caddesinin trafiğini rahatlatacağız.” dedi.

İÇİNİZDEN BİRİYİM

Belediye Başkanı İsmail Baran, gerçekleşen buluşmada esnafın taleplerini not alarak yanında bulunan Başkan Yardımcılarına ve Birim Müdürlerine anında bildirdi. Başkan Baran, “Sizlerin talepleri bizim için bir emirdir. Belediyemizin kapıları sonuna kadar açık. Güzel ilçemizi birlikte yönetiyoruz. Sosyal medya aracılığı, düzenlediğimiz halk günleri ve cep telefonumdan bana sürekli ulaşabilir taleplerinizi iletebilirsiniz. Bu bölgede esnaflık yapmış biri olarak sizleri en iyi ben anlarım. İçinizden biriyim. Körfez İçin El Ele sloganında olduğu gibi sizlerle el ele vererek ilçemizi yönetiyoruz.” şeklinde konuştu.

50 YIL SONRASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Çocuklarımızın geleceğini için daha iyi ve yaşanılabilir bir Körfez için çalışmalarımızı sürdürüyoruz diyen Başkan Baran, Körfez’i 50 yıl sonrası için planladıklarını ifade etti. Başkan Baran düzenlenen toplantıda esnaf vatandaşlarla sıcak ve samimi sohbetler ederek eski günleri yad etti. Esnafın sorularını da büyük bir titizlikle cevap veren Başkan Baran, otopark, ağadere caddesinin trafiği ve ışıklanlırması konusunda esnafa önemli bilgiler verdi. Otopark konusunda hizmete açılan Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kapalı Pazar alanını Pazar olmadığı günlerde halka açıklarını ve çevresinin ise 200 araçlık otopark kapasitesinin olduğunu söyledi. Işıklandırma çalışmalarını belli bir bölgeye kadar yaptıklarını ifade eden Başkan Baran, önümüzdeki yaz ayında ışıklandırma çalışmalarınıtamamlayacaklarını bölge esnafına aktardı.

19 Mar 2016 - 16:45 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.