BAŞKAN BARAN’A ‘HOCALI’ TEŞEKKÜRÜ

Şubat 1992’de Hocalı’da gerçekleştirilen katliamda hayatını kaybeden şehitlerin anısına Körfez’de yapılan Hocalı Katliamı Anıtı tamamlandı, çevresi de düzenlendi

1992 yılında Azerbaycan’ın Karabağ bölgesindeki Hocalı şehrinde gerçekleştirilen katliamda hayatını kaybeden şehitlerin anısına Körfez’de önemli bir proje hayata geçirilmiş, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde Körfez Devlet Hastanesi’nin hemen yan tarafındaki alanda şehitler için ’Hocalı Katliamı Anıtı’ yapılmasına başlanmıştı.

VATANDAŞ MEMNUN

Kısa süre önce başlatılan proje tamamlandı ve çevre düzenlemesi de gerçekleştirildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan peyzaj çalışması sonrasında vatandaşların dinlenebileceği alanlar da oluşturuldu. Çevredeki vatandaşlar ise hem anıt için hem de çevresinde yapılan peyzaj çalışması için Başkan İsmail Baran’a teşekkür etti.

17 Şub 2018 - 20:14 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.