Başkan Baran’dan çevre günü mesajı

Belediye Başkanı İsmail Baran, "Körfezimizi, geleceğe en iyi bir şekilde hazırlayıp, yaşanabilir, daha yeşil, daha temiz, daha modern bir kent haline getirmek için çalışıyoruz" dedi...

Çevre için önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Belediye Başkanı İsmail Baran “Körfez Belediyesi olarak özellikle çevreye verdiğimiz önem tartışılamaz. Onlarca park alanı yaparak ilçemizin yeşil alanlara kavuşmasına katkı sağladık. Çocuklarımız için sağlıklı oyun ve spor alanları oluşturduk, oluşturmaya da devam ediyoruz” dedi.

Çevre kirliliğinin insan sağlığını en çok etkileyen unsurların başından geldiğini ve bütün ülkelerin ortak sorunu olduğunu kaydeden Başkan Baran, “Temiz bir çevrede yaşamak, çevreye karşı duyarlı olmak ve doğal kaynaklarımızı doğru kullanmakla mümkündür. Çevre ve çevre sağlığının korunması, iyileştirilmesi ile ilgili eğitim ve seminerler düzenleyerek halkımıza çevre bilinci aşılıyoruz. Toplumu çevre kirliliğine karşı bilinçlendirmek amacıyla ekiplerimiz her mahallemizi ziyaret etmekte ve broşür ile afiş dağıtmaktadır.

En güzel temizliğin kirletmemek olduğunu belirtir, daha sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşaması umuduyla herkesin 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutluyorum”

05 Haz 2015 - 13:54 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.