Başkan Baran’dan Kadir Gecesi mesajı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı...

Başkan Baran mesajında; “Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazanın sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi'ne ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. İnsanlık âlemi için birer kurtuluş, bağışlanma ve mağfiret günleri olan kandillerin en anlamlısının idrak edileceği Kadir gecesi, Kur-an' ın övdüğü, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği Ramazan-ı Şerif ayı içinde bulunan en kıymetli gecedir. Birlik beraberliğe kardeşlik ve dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde bu güzel vatanda birlikte yaşadığımız bütün kardeşlerimiz, felaketlerle boğuşan yakın ve uzak çevremizdeki ülkelerdeki tüm insanlar için barışın ve huzurun olması en büyük dileğimizdir. Bu kutlu gecede vicdanını kaybetmiş tüm insanlığın gözü önünde vahşice bir katliamla karşı karşıya kalan mazlum ve mağdur Gazze halkına ve dünyada zulme uğrayan tüm halklara, masum çocuklara, kadınlara ve insanlara dua edelim. Rabbim yeryüzündeki bütün mazlumlara kurtuluş nasip etsin. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Körfezli hemşerilerimin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni kutluyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığın barış, huzur ve saadetine, bütün müminlerin de affına vesile olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ediyorum” dedi.

23 Tem 2014 - 10:52 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.