BAŞKAN BARAN’DAN TAŞ VE ÖZDEMİR’E ZİYARET

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hac vazifelerini yerine getiren Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş ve Yüksel Özdemir’i evlerinde ziyaret etti

BAŞKAN BARAN’DAN TAŞ VE ÖZDEMİR’E ZİYARET
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hac vazifesini tamamlayarak geri dönen ve ‘hacı’ olan Körfezli hemşerilerinin evlerine gerçekleştirdiği ziyaretleri sürdürüyor. Başkan Baran, son olarak hacı olan Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş ile İmar ve Şehircilik Müdürü Yüksel Özdemir’i evlerinde ziyaret etti. Başkan İsmail Baran ilk olarak eşi Bilge Baran ile birlikte Taş ailesini ziyaret etti.

BAMBAŞKA BİR DUYGU

Eşi Rukiye Taş ile birlikte kutsal topraklara giden Körfez Belediye Başkanı Yardımcısı İsa Taş, yaşadığı heyecanı aktarırken oldukça duygulandı. Taş, “O yaşadığımız güzel anları aktarırken bile insan farklı bir duygu yaşıyor. Allah herkese nasip etsin” ifadelerini kullandı. Daha sonra misafirlerine zemzem suyu ve hurma ikramında bulundu.

MUTLAKA GÖRÜLMELİ

Başkan Baran daha sonra İmar ve Şehircilik Müdürü Yüksel Özdemir’i evinde ziyaret etti. Başkan Baran, “H ac vazifesini tamamlayan arkadaşlarımızı ziyaret ederek kutsal topraklarda yaşadığı o güzellikleri kendilerinden dinledik. İmkanı olan her Müslüman bu kutsal görevi yerine getirmeli” ifadelerini kullandı. Başkan Baran daha sonra Şehidimiz Osman Gazi Çetingöz’ün hacıdan dönen babası Kerim Çetingöz’ü de ziyaret etti.

18 Eyl 2018 - 13:22 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.