BAŞKAN BULUT’TAN EĞİTİME TAM DESTEK

Derince’deki eğitim camiasının temsilcilerini makamında ağırlayan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşma noktasında en büyük sorumluluğun öğretmenlere düştüğünü söyledi.

EĞİTİM CAMİASINDAN ZİYARETLER

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ilçede eğitim veren çeşitli okulların temsilcileri ve eğitim camiasının önde gelen isimlerini makamında konuk etmeye devam ediyor. Başkan Bulut’un misafirleri arasında bu kez Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Şükrü Aracı İlkokulu Müdürü Tuncer Yavuz, Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu Müdürü Selila Çelik, Bülent Türkker Anaokulu Müdür Yardımcısı Doğan Türkan, Derince Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Müdürü Fatma Çelik, okul aile birliği yöneticileri ve minik öğrenciler yer aldı.

“ÖĞRETMENLERİMİZE BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR”

Bugüne dek ilçede eğitim veren kurumların hem eğitici faaliyetlerine destek olan hem de okulların fiziksel eksiklerinin giderilmesi noktasında katkılarını esirgemeyen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, konuklarına yine önemli mesajlar verdi. 2023 ve 2071 hedefine vurgu yapan Başkan Bulut, “Her geçen gün büyüyen Türkiye’nin geleceğin lider ülkeleri arasında yer almasında en büyük pay öğretmenlerimize düşüyor. Bu konuda biz nasıl bugüne dek sizlerin yanınızda yer aldıysak bundan sonra da eğitime desteğimiz artarak devam edecektir. İlçemizin faydasına olacak olan her projenin yanında yer alacağız” dedi.

08 Kas 2016 - 23:08 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.