BAŞKAN KARAOSMANOĞLU, BÜŞRA BEBEĞİN KULAĞINA EZAN OKUDU

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hizmete giren özel bir hastanede gözlerini dünyaya açan ilk bebeğin kulaklarını ezan ve kamet okuyarak ismini koydu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hizmete giren özel bir hastanede gözlerini dünyaya açan ilk bebeğin kulaklarını ezan ve kamet okuyarak ismini koydu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Özel bir tıp merkezinin açılışına katılarak burada incelemelerde bulundu. Servisleri gezerken tıp merkezinin ilk bebeği olan Nedim-Melek Türk çiftinin kız çocuğu Büşra'nın ismini ezan ve kamet okuyarak koydu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili, MKYK Üyesi ve KEFEK Başkanı R.Sezer Katırcıoğlu'nun da eşlik ettiği incelemelerde, Tıp Merkezinden hizmet alan vatandaşlarla da yakından ilgilenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Tıp Merkezinin dünyaya gözlerini açan ilk bebeği olan Büşra Türk'ün kulaklarına ezan ve kamet okudu. Nedim-Melek çiftini tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, vatana, millete ve insanlığa faydalı bir birey olması içinde dualar etti. Büşra bebeğe Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu ile birlikte hediyesini de takdim eden Başkan Karaosmanoğlu, hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Özel Tıp Merkezinin açılışında gerçekleştirdiği konuşmada, Diriliş Ertuğrul dizinin konuk oyuncularına Kocaeli'ye geldikleri için teşekkür eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Bize tarihimizi, geçmişimizi, medeniyetimizi, dünyaya saçtığımız ışığı, getirdiğimiz adaleti ve insanlığı öğreten bir medeniyetin evlatları olarak, tarihimizi ekranlardan bize bir kez daha yapımcı, sanatçı ve bu dizinin çekilmesinde görev alan emekçi tüm kardeşlerime, Kocaeli halkı olarak teşekkür ediyorum" dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Elazığ'ın Palu İlçesi'ndeki Arındık Jandarma Karakolu'nu korumakla görevli iken 2010 yılında şehit düşen Selçuk Gökdağ'ın babası Kemal Gökdağ'ın vefat etmesi nedeniyle, Gökdağ ailesine Kocaeli Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu ile birlikte taziye ziyaretinde bulundu. Şehit Selçuk Gökdağ bir kez daha rahmetle anılırken, tüm şehitler ve Kemal Gökdağ için, Başkan Karaosmanoğlu Kuranı Kerim okudu.

19 Kas 2016 - 12:19 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.