BAŞKAN KARAOSMANOĞLU, KÖRFEZ TİCARET ODASINI AĞIRLADI

Başkan Karaosmanoğlu, Körfez Ticaret Odası’nın yeni başkanı Sibel Moralı ve yönetimini konuk ederek gündemde ki konuları birlikte değerlendirdiler.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Ticaret Odasının (KTO) yeni başkanı Sibel Moralı ve yönetimini makamında konuk etti. Görüşmede dünyada ki ve Türkiye’de ki ekonomik gelişmeler ele alınırken, teknolojik ve katma değeri yüksek ürünlerin üretilmesinin önemi de vurgulandı. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, “Kocaeli’miz Türkiye’nin sanayi ve ticaret yelpazesinde önemli bir yer tutan ekonomik aktivitenin artmasında ciddi katkısı olan bir kenttir” dedi.

KÖRFEZ İLÇEMİZ ÜRETİM SAFHASININ ÖNEMLİ BİR NOKTASIDIR

Ticaret Odalarının ekonomik gelişmeleri çok iyi tespit ederek, üyelerine gerekli her türlü bilgiyi aktarmada ciddi çalışmalar yapmalılar düşüncesini ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez ilçesinde yaptıkları çalışmaların yanı sıra ulaşım projeleri hakkında KTO yönetimine bilgi verdi. Kuzey Marmara Otoyolu ve bağlantıları hakkında Körfez Ticaret Odası yönetiminden gelen soruları da yanıtlayan Başkan Karaosmanoğlu, “Körfez ilçemiz sanayisi ve ticaretiyle varlığını hissettirmiş, hissettirmeye de devam etmektedir. Türkiye’mizde ve Kocaeli’mizde yaptığı üretimle kent insanına ve ülkesine hizmet eden Körfez ilçemiz, üretim safhasının önemli bir noktasında yer almaktadır” diye konuştu.

KARAOSMANOĞLU, KTO YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLEDİ

Bizim için ülkenin ekonomisine kentin gelişmesine katkı sunan her kuruluş çok önemlidir vurgusu Başkan Karaosmanoğlu, “Çünkü bir kent, insanıyla çevresiyle olduğu kadar işletmesiyle sanayisiyle emekçisiyle büyür, gelişir. Bu parçaların her biri birbirine bağlıdır. Bu bağlamda öncelikle yüksek kalite standartlarında üretim ve büyüme istikrarını yakalayan her üreticimize ve tüccarımıza başarılar diliyorum. Körfez Ticaret Odamızın yeni yönetimine başarılar dilerken, ani bir şekilde ebediyete uğurladığımız bir önceki KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe kardeşimizi de rahmetle andığımı ifade etmek isterim” diyerek sözlerini tamamladı.

08 Ara 2016 - 23:16 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.