BAŞKAN KARAOSMANOĞLU MARDİN’DE

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde görevli heyet ile birlikte Mardin’e gitti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İçişleri Bakanlığı’nın Mardin’in Nusaybin, Dargeçit, Derik, Mazıdağı ilçelerine Kayyum atamasının ardından bu ilçelere yapılacak olan yatırımlar ve projeler için danışman olarak görevlendirilmişti. Bu kapsamda, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan ve Başkan Danışmanı Ömer Polat ile birlikte Mardin’e gitti. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca bugün Nusaybin de yapılacak olan parkın temelini atacak.

06 Ara 2016 - 14:14 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.