BELEDİYE 5 GÜN ARAYLA AYNI FİRMAYA İKİ İHALE VERDİ

Derince Belediyesi’nin tır, kamyon ve kamyonet kiralama ihalesini, peş peşe İstanbullu bir firmanın kazanması dikkat çekti.

Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün kamyon kiralama ihalelerinde İstanbullu firmanın peş peşe ihaleyi kazanması dikkat çekti. Müdürlük, 15 Şubat ve 20 Şubat tarihlerinde “Tır, kamyon ve kamyonet kiralama ihalesi” açtı. 5 gün arayla açılan iki ihaleyi de merkezi İstanbul’da görünen Saktem Otomotiv Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı. 15 Şubat tarihinde gerçekleştirilen ihalenin yaklaşık maliyeti 227 bin 420 TL olarak görülürken firma bu ihaleye 194 bin 400 TL teklifte bulundu. Öte yandan 20 Şubat tarihinde gerçekleştirilen aynı kapsamdaki ihalenin yaklaşık maliyeti 227 bin 420 TL’ydi. Bu ihale için ise firmanın 222 bin 600 TL teklif verdiği görüldü.

21 May 2019 - 12:46 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

05

soylu - al birini vur ötekine.ne bekliyorsunuzki.bunlar para yok tasarruf var derler her gelen malı götürür.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 12:46
04

muhammed - düşünün bi acaba zeki aygün neden aday gösterildi cünkü aygün iflasta bu işler zincir sistemi ile yürüyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 12:46
03

Belediyeden - cevat aygünün ortağı olduğu şirket.zeki abi yanlış yapıyor ama g... kurtarmak için çalması gerekiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 12:46
02

Tarafsız - Adam maliyetine ihale almış birileri çıkmış hırsızlıktan bahsediyo arkadaşım kalbiniz gibi beyninizdemi kararmış haberi yapan arkadaş işin maliyetini yazmış ihale bedelinide yazmış ve arasında fark yok ne hırsızlığından bahsediyorsunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 12:46
01

Süleyma - İyi de ihalenin yapıldığı tarihte zeki Aygün belediye başkanı değil di.nasıl oluyor bu iş.ben anlamadım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 12:46