BU İŞ AŞK İŞİ, GÖNÜL İŞİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, STK, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşları makamında ağırlıyor, onların talep ve önerilerini alırken, Körfez’de hayata geçecek projeler hakkında da bilgi veriyor.

BU İŞ AŞK İŞİ, GÖNÜL İŞİ
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta boyunca STK temsilcileri, dernekler ve siyasi parti temsilcilerini makamında ağırladı. İlk olarak İnsani Yardım Vakfı Kocaeli Şube yönetimini makamında ağırlayan Başkan Baran, “Dünyanın dört bir yanında mazlumun, yetimin yanında oluyorsunuz. Son olarak Azez’de hayata geçirdiğimiz okul projemizde de büyük desteğiniz oldu” ifadelerini kullandı. İHH temsilcileri de Başkan Baran’a yapılan projeler hakkında bilgiler aktardı.

İNSANLAR MUTLU OLSUN

Başkan Baran, daha sonra Kars Ortagedik Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Habib Tanyıldız ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. “ Yaptığımız iş aşk, gönül işi” diyen Başkan İsmail Baran, “Biz istiyoruz ki; Körfez daha modern bir hale gelsin, insanlar güzel gelirler kazansın, birbirine güven duysun, yaşadığı şehirde güvenlik sorunu olmasın, yaşadığı şehirde tartışma olmasın, yaşadığı şehirde her şeye kolay erişim olsun" dedi.

ÇALIŞMALARI ANLATTILAR

Başkan Baran daha sonra TÜGVA Kocaeli İl Temsilcisi Muhammet Hanefi Akbulut ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ortak yürütülen çalışmalar dışında TÜGVA Başkanı Muhammet Hanefi Akbulut, TÜGVA olarak yürüttükleri projeler hakkında bilgi aktardı. Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ali Sayar' ı da makamında ağırlayan Başkan İsmail Baran, nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

15 Eki 2018 - 12:01 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.