BU VATANA HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, minik yüzücülerle bir araya geldi. Başkanı karşılarında gören minikler, merak ettiklerini tek tek sordu. ‘Neden Başkan oldunuz’ sorusuna cevabı; “Bu vatana hizmet için” oldu.

BU VATANA HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Gençlerbirliği Kulübü bünyesinde eğitim gören ve ilimizde düzenlenen yarışmalara katılarak derece elde eden minik yüzücüler ile bir araya geldi. Çamlıtepe’de bulunan Körfez Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen buluşmaya Başkan Baran dışında; Spor Danışmanı Metin Özkan, Tesis Müdürü Ali Osman Baş ve öğrenciler ile veliler katıldı.

HEDİYE TAKDİM ETTİ

Dereceye giren öğrencilere hediyeler takdim eden Başkan İsmail Baran, “Elde ettiğiniz başarılar sizler için daha yolun başlangıcı. Eğer bu şekilde çalışmanızı devam eder, spor ahlakınızı her zaman korursanız, daha büyük kürsülerde madalyalar elde eder, Türk bayrağını dalgalandırırsınız. Ben sizlerin bunu başaracağına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLAR SORDU

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, daha sonra 40’a yakın öğrenci ile bir araya geldi, sohbet etti. Sohbet bir anda adeta ‘basın toplantısını’ andırırken, minikler soru sordu Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran cevapladı. ‘Neden Başkan oldunuz’ sorusuna cevap veren Başkan İsmail Baran, “Siyaset, hizmet demektir. Bizler de bu vatana nasıl hizmet ederiz diye siyasete girdik.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI

Daha doğrusu bizlere siyaset yapmak nasip oldu. Çok çalıştık, ‘hizmet için’ diyerek yorulduğumuzu hissetmeden bugünlere geldik. Allah da bize bu görevi nasip etti” ifadelerini kullandı. Asfalt, spor salonları ve okullar ile ilgili gelen sorulara cevap veren Başkan İsmail Baran, miniklerin isteklerini de tek tek not aldı.

23 Şub 2018 - 23:00 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.