BULUT: GİDERSEM BİR DAHA GERİ GELMEM

Yönettiği ilçenin iyi hizmet almaması nedeniyle sürekli eleştiri oklarının hedefi olan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut bugün 4 yılda yaptıklarının hesabını verdi. . Bulut, yeni dönemde aday olup olmayacağı sorusun, "Bir defa gittim tekrar geldim. Eğer bu defa da gidersem tekrar gelmem" dedi.

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut 4 yılını anlattığı toplantıda en az bütçeye sahip 3 belediyeden biri olduklarını söyleyerek iyi işler yaptıklarını belirtti Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut bugün 4 yılda yaptıklarını kamuoyu ile paylaştı.

İlk olarak mühürlenen Safiport Limanı hakkında konuşan Bulut, "Limanın genişlemesi ile bir proje vardı. Ama ruhsatlandıramadık. Orada bir çökme olsa, ruhsat yok. Sonra yasal sorun olan mühürleme işlemlerine gidiyoruz. Kaçak dolgu olunca da mühürledik.

Bu işin, Belediye tarafından ruhsatlanması lazım. Biz orayı durdurmuyoruz. Ama yapılan her yerin iskan alması lazım.

Yaptıkları işlemlerde Büyükşehir, Derince Belediyesi denetimi yok. Dubai Port bu işlemi yaptı. Ruhsatını aldı. Harcını yatırdı. Orada bir çökme olunca soruşturma açılırsa ruhsatın var mı diye soracaklar? Yelken Kafe projemiz seçim vaatlerimizde yoktu. Şehri imar ederken alt yapıyı üst yapıyı paralel götürmeniz lazım. Bizim bütçemiz düşük. Ama para az olunca iyi kullanmak önemli. Biz iyi kullandık. Dövize yakalanmadan yaptık projelerimizi" dedi. Daha sonrasında Millet Bahçesi hakkında konuşan Bulut, "Millet bahçesi Cumhurbaşkanımız projelerinden biri herkes halk olarak doğru proje olarak kabul etti.

İsmetpaşa için de onay gelecek. TOKİ Emlak Konuta verdi. Proje geri dönmeye başladı. Eskiden AVM için söz verilmişti.

Ama sonra Millet Bahçesi projesine dönüştü. Ben talipliyim. Ben yapabilirim dedim. Bu işler süreç içinde gerçekleşecek. İnsanların nefes alabileceği yerler olmalı" dedi.

TEKRAR ADAY OLACAK MI?

Şehre hizmet etmek önemli. Bence başkanlar iki dönem başkanlık yapabilmeli. Üç dönem monotonluk olur. Dört döneme bir şey diyemeyeceğim. Ben bir kez gittim geldim. Bir daha gidersem tekrar gelmem" ifadelerine yer verdi.

09 Eki 2018 - 13:05 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

08

BAKİ TEHALLÜK KÜÇÜK - 31 MART'DAN SONRA..SELAM VEREN OLMAYACAKTIR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ekim 13:05
07

TURAZ BOZ - MİLLETİN AHIYLA ZATEN ŞİMDİYE KADAR ÇOK BİLE YAŞADIN GİDERSEN ZATEN BİR DAHA DÖNMEYE ÖMRÜN YETMEZ GEBEZİP GİDECEKSİN HARAM PARALARINLA.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ekim 13:05
06

NURULLAH - derincenin her yerinde yollar bozuk ahır gibi kokuyor.trafik desen karmakarışık ne 4 yılı haydar efendi.senin için sorun değil zaten 6 ay sonra gideceksin nurettininle birlikte başka şehirde çaldığınız paralarla yalılarda yaşayacaksınız ama biz derinceliler olarak senin bırakmış olduğun boktan eserlere mahkum kalacağız.Allah senin belanı versin haydar efendi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ekim 13:05
05

Akpartiliyim - Sayın başkan yenikent teki Büfe ihalesinde YAPTIĞIN haksızlığı unutmadım sana oy deyil günahımı vermem sen ADALETSIZ BİR İNSANSIN IHALEYİ KAZANDIĞIM HALDE BANA VERMEDİN BÜFE YERINI MAZERETİN NEYMİŞ HALKIN OTOPARK İHTİYACI VARMIŞ İHALEDEN ÖNCE FARK EDEMEMİŞLER ? ONAY AŞAMASINDA FARK ETMİŞLER İHALEYİ IPTAL ETTİN BU YALANINI ÇOCUKLAR YEMEZ SENİ YARADANA HAVALE ETTİM BENİ MAHVETTİN SANA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM CEHENNEMİN DİBİNE GİT BİR DAHADA GELME SENINLE MAHKEMEYİ KÜBRA DA GÖRÜŞECEĞİZ BAKAYIM ORADADA DEVLETİN GÜCÜ ARKANDA OLACAKMI ? 25 YILLIK BÜFEYİ BU BAHANEYLE KALDIRDIN AMA E YIL ÖLDÜ ORAYI OTO PARK YAPMADIN YAZIKLAR OLSUN SANA

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ekim 13:05
03

İLKER - Ali haydar bulutun mersincik mahallesinde arsası var.

Arsasının önü sağlık alanı proje arsasıydı.

Kendi manzarası kapanmasın diye caminin bahçesindeki parkı oraya yaptı.

Sağlık alanını yedi.

Kimse farkında değil sanmasın martta görüşürüz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ekim 13:05
02

Ali Alp - Çenesuyunu madem niye satmaya yada kiralamaya kalktın.Yelken kafe derinceye yapılan dandik bir proje giden bile yok.Hizmeti yenikent Yavuz sulatan selime yağdıracağına oy aldığın mah.yapsaydın yada oraya gömdüğün para ile daha çok hizmet olurdu.Millet bahçesi olmaz.Adam para vermiş senin hemşerin.Seçimden sonra simitçinin yanıda oturursun.Milletin işe ihtiyacı var.Safinin sahibi sana cevap verdi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ekim 13:05
01

İzmitli 41 - Aman gitme. Sen de ilçe başkanın Ibrahim de gitmeyin. Çok çalıştınız ya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ekim 13:05