BURS İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

Körfez Belediyesi’nin Gün Işığı Derneği iş birliği ile yüksek öğrenimini yapan 4 yıllık devlet üniversitelerinde okuyacak olan öğrencilere verdiği eğitime katkı payı için başvurular başladı.

Körfez Belediyesi’nin Gün Işığı Derneği iş birliği ile yüksek öğrenimini yapan 4 yıllık devlet üniversitelerinde okuyacak olan öğrencilere verdiği eğitime katkı payı desteğini bu yıl da devam ettiriyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın verdiği müjdeli haber sonrası eğitime katkı payı için başvurular 1 Ekim Pazartesi günü itibariyle başladı.

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN

Başvurular, Körfez Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan ‘www.korfez.bel.tr’ üzerinden yapılacak. Siteye girildiğinde karşılarına çıkacak olan ‘eğitime katkı başvuruları’ butonuna tıklayacak olan öğrenciler, online olarak formu dolduracak ve kendilerinden istenilen belgeleri eksiksiz olarak hazırlayacak.

İSTENECEK EVRAKLAR

Eğitime Katkı Başvuru Formu (İnternet üzerinden yapılan başvurunun çıktısı) nüfus cüzdanı arkalı önlü fotokopisi (1 Adet), ö ğrenci belgesi (okuldan veya e-devletten), ö ğrencilerin kendi adlarına açılmış Vakıfbank bankamatik kartı önlü arkalı fotokopisi veya açılan hesap dekont fotokopisi , 1 adet fotoğraf, ailesinin ikametgah ilmühaberi (muhtardan onaylı), ö ğrencinin babasının ve annesinin gelirini belirten maaş bordrosu (Emekliler için banka maaş ekstresi, esnaflar için vergi levhası fotokopisi).

ÖNEMLİ AYRINTILAR

Başvuru yapacak öğrencinin a ilesinin Körfez'de oturması ve 4 yıllık devlet üniversitelerinde okuması gerekiyor. Özel üniversitelerde okuyan öğrencilerin başvuruları ise dikkate alınmayacak. Başvuruların tamamı internet üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. Başvuru sonrası istenilen evraklar ise eksiksiz olarak Körfez Belediyesi Çözüm Merkezi'ne teslim edilecek.

4 YILDA 10 BİN ÖĞRENCİYE BURS

Başvuru süresinin tamamlanmasının ardından yapılacak değerlendirmeler sonrasında eğitime katkı payı verilmesi kararlaştırılan öğrencilerin isimleri, yine www.korfez.bel.tr adresinden duyurulacak. Daha sonra katkı payı ödemeleri öğrencilerin hesaplarına yatırılacak. Körfez Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl 3 bin 200 öğrenciye burs verildi. 4 yılda toplam 10 bin 400 öğrenci bu imkandan faydalandı.

02 Eki 2018 - 22:53 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.