CANBAZ, SÖĞÜT’Ü YERİN DİBİNE SOKTU!

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Meclis üyesi Fevzi Canbaz, meclis toplantısında Körfez Belediye başkanı Şener Söğüt için, “Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı yolla kendi reklamını yapıyor. 8 aydır sadece maaş alıyor” dedi. Bu söz mecliste tartışma çıkarttı.

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Meclis üyesi Fevzi Canbaz, mecliste yaptığı Konuşmada, “meclis toplantılarının açılışında saygı duruşu yapılır, Biz neden yapmıyoruz?” diye sordu. Körfez Belediyesi ile ilgili konuşan Canbaz, “8 aydır maaş yapmaktan başka bir iş yapmayan Körfez Belediyesi Başkanı sizin yaptığınız yolun fotoğrafını çekerek reklam yapıyor. Bir dahakine siz gelip çekin fotoğraflarınızı da reklamını siz yapın” dedi.

8 AYDIR SADECE MAAŞ ALIYOR

Bunun üstüne söz alan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Biz böyle bir saygısızlık yapmayız. Bunu yapacak da hiçbir çalışanımız yok. Biz Büyükşehir’in yaptığı icraatları kendi başarımızmış gibi görürüz. 8 aydır sadece maaş alıyor gibi söylemlerde bulunmanız saygısızlıktır saygısızlığın daniskasıdır” dedi. Tekrar söz alan Canbaz, “Biz kimseye saygısızlık yapmayız. 8 aydır çalışmayarak sadece maaş almaktan başka bir şey yapmayan belediye başkanı bize saygısız diyemez. Biz sadece uyardık.” ifadelerini kullandı.

12 Ara 2019 - 16:17 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

01

Belediye Personeli - Az bile söylemiş geldiğinden beri bir tek tane proje üretebildiniz mi oturduğunuz yerden maaş almak nasıl? güzel değil mi sizin gibi insanlar yüzünden AK PARTİ bugün bu halde yazıklar olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 16:17