Çavuşoğlu’na sürpriz doğum günü..!

Derince’de bulunan Çağatay Petrol’ün sahibi Şahin Çavuşoğlu’na çalışanları tarafından sürpriz bir doğum günü kutlaması düzenlendi.

Çavuşoğlu’na sürpriz doğum günü..!
Çavuşoğlu’na sürpriz doğum günü..!
Haber albümü için resme tıklayın

İlimizin tanınmış ve sevilen iş adamlarından Şahin Çavuşoğlu yeni yaşına sevdiklerinin sürpriz doğum günü pastası eşliğinde girdi.

Derince Fatih Mahallesi’nde bulunan Çağatay Petrol’ün sahibi olan iş adamı Şahin Çavuşoğlu’na çalışanları tarafından sürpriz doğum günü pastası ile doğum günü kutlandı.

Şu sıralar tatlı bir telaş içerisinde olan Çavuşoğlu, benzin istasyonunu farklı bir marka ile sürdürme çalışmalarıyla uğraşırken, çalışanlarının sürpriz doğum günü kutlaması ile sevinci ikiye katlandı.

Bugüne kadar ticarette düzgün çizgisiyle hareket eden ve aynı zamanda başkanlığını yaptığı Derincespor A.Ş.’de onlarca futbolcunun da adeta manevi abisi olan Çavuşoğlu yeni yaşını sevdiklerinin sürpriz pastası ve hediyeleriyle girmesiyle ayrı bir mutluluk yaşadı.

Gündem Kocaeli Gazetesi olarak biz de başarılı iş adamı Şahin Çavuşoğlu’nun yeni yaşını kutlar ve sağlıklı uzun ömürler yaşamasını diliyoruz…

Çağatay Petrol Genel Müdürü İrfan Aydoğdu, patronu ve manevi abisi olan Şahin Çavuşoğlu'na doğum günü hediyesini sunarken.

İş adamı ve Kulüp Başkanı Çavuşoğlu'na sporcuları da doğum günü kutlama mesajı yayınladılar.

15 Oca 2021 - 23:51 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

01

SPORCU - AZ BİLE YAZMIŞSINIZ ADAM GİBİ ADAM ŞAHİN BEY.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 23:51