ÇENEDAĞ MUHTAR ADAYINA BÜYÜK DESTEK

Derince Çenedağ Mahallesi Muhtar adayı Selim Süer kahvaltılı bir program düzenledi.

ÇENEDAĞ MUHTAR ADAYINA BÜYÜK DESTEK
ÇENEDAĞ MUHTAR ADAYINA BÜYÜK DESTEK
+12
Haber albümü için resme tıklayın

Derince eski yol üzerinde bulunan Metin Usta Erzurum Cağ Kebap Salonu’nda düzenlenen kahvaltılı programda Çenedağ Mahallesi Muhtar adayı Selim Süer’e büyük destek vardı. Mahalle sakinleri, dost ve akrabaları, siyasi parti temsilcilerinin de katıldığı programda kısa bir konuşma yapan muhtar adayı Selim Süer, “Doğma büyüme Derinceliyim. Çenedağ Mahallesi’nde doğup büyüdüm, mahallemin sorunlarını çok iyi bilen bir insan olarak muhtar olmamda desteğinizi istiyor ve hep birlikte mahallemizi kalkındıralım istiyorum. Bugün burada bu kalabalığı görmek beni çok mutlu etti. Muhtarlık açıklamamı da yapınca söylemiştim; ben muhtarlık maaşımı almayacağım. Maaşımı ihtiyaç sahibi yetenekli öğrencilere burs olarak bağışlayacağım. Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

06 Oca 2019 - 11:40 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

06

HAKAN - BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BİLE BÖYLE YOĞUN KATILIMLI TOPLANTI YAPAMIYOR HELAL OLSUN ADAMA.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ocak 11:40
05

Nihat - Genç dinamik atılgan başarılı heyecanlı layıkıyla yapabilecek kapasiteli yardım sever omurgalı duruşa sahip bir birey

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ocak 11:40
04

resul ak - biz gençler olarak selim abimizi destekleyeceğiz.çünkü genç ruhlu ve yardımsever bir insan.bu muhtarlığı selim abi hak ediyor ve onu muhtar yapacağız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ocak 11:40
02

göker doğan - selim süer yıllar önce izmite geldiğimde hiçbir karşılık beklemeden yardımcı olan koca yürekli bir karakter,Allah yolunu açık etsin,adaletli,hakkaniyetli,ve azimli bir insan..yolun açık olsun..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ocak 11:40
01

Erkan - Selim kardesim cenedag muhtar adayi oldugu icin gurur duyuyorum verdigi sozlerini yerine getirecegine ve cenedag mahallesine en guzel hizmet verecegine inaniyorum selim icimizden biri herkesin sevdigi saydigi durust yardim sever yuregi gonlu guzel dostum hayirli olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ocak 11:40