DERİNCE KENT KONSEYİNDEN BAŞHEKİM GÜNEŞ'E ZİYARET

Derince Kent Konseyi Başkanı Hasan Malo ve yönetimi Başhekim Mustafa Güneş’i ziyaret etti.

Derince Kent Konseyi Başkanı Hasan Malo, Yardımcısı Emine Altundağ, Yönetim Kurulu Üyeleri Ünal Köprülü, Hasan Kahraman ve Bahadır Aligül, Kadın Meclisi Başkanı Fatma Akarsu, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim/Yöneticisi Doç. Dr. Mustafa Güneş’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette kent konseylerinin önemine değinen Başhekim Güneş, halkın sağlık sorunlarının çözümüne ilişkin hep birlikte çalışılması gerektiğini belirterek, “Halkımızın sağlık sorunlarının çözümü bizler için çok önemli. Vatandaşlarımızın taleplerini öncelikli dikkate alarak projelerimizi bu doğrultuda yapmalıyız” dedi.

Kent konseylerinin yerel yönetimin en önemli bileşenlerinden biri olduğuna dikkat çeken Derince Kent Konseyi Başkanı Hasan Malo, ilçemizde ki sağlık kurumları ile ortak projeler yürüterek Derince'yi sağlık noktasında daha ileri götürebileceklerini söyledi.

Derince Kent Konseyi olarak bir çok alanda proje yürüttüklerini ifade eden Başkan Malo, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile birlikte ortak çalışmalarda yer almaktan mutluluk duyacaklarını vurguladı.

Ziyaretten çok memnun olduğunu belirten Başhekim Güneş, Derince Kent Konseyi Yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

04 Kas 2016 - 10:58 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.