DERİNCE MECLİSİ’NDE BÜTÇE KESİN HESABI ONAYLANDI

Derince Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısının ikinci oturumunda görüşülen tek gündem maddesi kabul edilerek, kesin hesap bütçesi onaylandı.

DERİNCE MECLİSİ’NDE BÜTÇE KESİN HESABI ONAYLANDI
Haber albümü için resme tıklayın

Derince Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı olağan toplantısının ikinci oturumunu Meclis Başkan Vekili Kenan Yalçın yönetirken, katiplikleri Halime Gökdemir ve Furkan Güngör yaptı. Açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından başlayan Meclisin gündeminde tek madde vardı. Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen 2018 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabı’nın görüşülerek kabul edildiği Meclisin bir sonraki toplantı tarihi ise 11 Haziran Salı günü saat 17.00 olarak belirlendi.

22 May 2019 - 14:59 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.