DERİNCELİLERİN ÇÖP İSYANI!

Derince Fatih Sultan Mahallesi’nde çöp konteynerleri 3 gündür boşaltılmayı bekliyor.

Derince Fatih Sultan Mahallesi’nde çöp konteynerleri 3 gündür boşaltılmayı bekliyor. Konteynerler ağzına kadar dolunca çöpler çevreye saçılmış durumdu. Ortalığa yayılan kokudan ve çirkin görüntüden rahatsız olan mahalle sakinleri Derince Belediyesi’nin ilgisizliğinden şikayetçi. Çöplerin 3 gündür ortalığa saçıldığını belirten mahalleliler, Derince Belediyesi’ne çağrıda bulunarak “Belediye bir an önce çöpleri toplasın. Havalar sıcak olduğu için konteynerlerin olduğu bölge kokuyor. Buralarda çocuklar oynuyor” diyerek tepki gösterdi.

20 Ağu 2019 - 13:27 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.