DERİNCE’MİZ İÇİN EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞIYORUZ

CHP ve İYİ Partili meclis üyeleri ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince'miz için el birliğiyle çalışmaya devam ediyoruz” dedi

DERİNCE’MİZ İÇİN EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞIYORUZ
Haber albümü için resme tıklayın

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, meclis üyeleri ile bir araya gelerek projelerini ve yol haritasını paylaşmaya devam ediyor. Önce AK parti ve MHP’li meclis üyeleri ile bir toplantı yapan Başkan Aygün, ardından ikinci buluşmasında CHP ve İYİ Partili meclis üyeleri ile bir araya geldi. Belediye başkan yardımcılarının da projelerle ilgili sunum yaptığı toplantıda geride kalan süreçte yapılan çalışmalar ve hizmete sunulacak olan projeler, meclis üyeleriyle paylaşıldı. Derince Belediye Meclisi’nde yer alan herkesin tek amacının ilçeye en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu belirten Başkan Aygün, “Kentimize hizmet etme gayesiyle tüm partiler, sivil toplum kuruluşları, esnafımız ve halkımızla istişare ediyoruz. Derince'yi insanların yaşamaktan daha da mutluluk duyacağı bir kent haline getirmek için el birliğiyle çalışıyoruz” dedi.

31 Tem 2019 - 14:03 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.