Doğan, Bakkalcıların genel kuruluna katıldı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Bakkallar, Büfeler, Tekel Bayiler Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu’na katılarak başarılı bir seçim geçmesi temennisinde bulundu...

İzmit Atatürk İlköğretim Okulu’nda gerçekleşen genel kurula, AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Ayhan Aslanboğa, İl Yöneticisi Ayhan Dursun da katıldı. Genel Kurul’da mevcut oda başkanı Sadettin Güneş’e karşı Atacan Yaldız ve Bayram Kütük, başkanlık için yarıştı. Başkan Doğan, başkan adaylarına başarılar dileyerek, güzel bir seçim olmasını diledi.

25 Mar 2014 - 10:42 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.