Doğan, kendisi de bir sağlıkçı olarak,sağlıkçılara yapılan şiddeti kınadı

Sağlık İşçileri Sendikası’nı ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Sağlıkçıya yapılan şiddet, halk sağlığına yapılan şiddettir” dedi…

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Sağlık İşçileri Sendikası’nı ziyaret etti. Sendika Başkanı Bülent Gökmen ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İzmit SKM Sorumlusu Ayhan Aslanboğa ve çok sayıda sendika üyesi katıldı. Geniş katılımın sağlandığı programda Başkanlar sendika üyelerince coşkulu bir şekilde karşılandı. Programda konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, kendisi de bir sağlıkçı olarak, sağlıkçılara yapılan şiddeti kınadı.

PAHA BİÇİLEMEYECEK BİR DEĞER

Sendika Başkanı Bülent Gökmen, kendilerine yapılan bu ziyaretten çok memnun olduklarını ifade ederek, yerel seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Nevzat Doğan ise konuşmasında sağlık emekçilerinin ayrı bir yeri olduğuna işaret ederek, insanların ertelenemeyecek ihtiyaçlarından birisi olan bir alanda hizmet ettiklerini kaydetti. Sağlık işçiliğinin paha biçilemeyecek bir öneme sahip olduğunu söyleyen Doğan, “Bizler sağlıkçı arkadaşlarımızla milletvekilliği döneminde de belediye başkanlığı döneminde de yakın temasta olduk” dedi.

İŞÇİMİZİN ALIN TERİNİ VERİYORUZ

Türkiye’nin son 10 yılda sağlıkta geldiği noktanın göz ardı edilemez olduğunu ifade eden Başkan Doğan, “Bizler İzmit’i yeni bir vizyona hazırlıyoruz. Sanayi kenti İzmit’in yanı sıra tarih ve kültür turizm kenti olmaya hazırlıyoruz. Son 5 yıldır İzmit’in tarihi ve turistik yerlerini parlatıyoruz. Önümüzdeki yıllarda ilimiz yerli, turistlerin yanı sıra yabancı turistlerin de geldiği bir yer olacak” dedi. Öte yandan 10 yıl önce işçilerin belediye kapılarında emeği olan maaşlarını almak için eylem yaptıklarını ancak şimdi öyle bir sorun olmadığını söyleyen Doğan, “Çok şükür işçimizin alın terini veriyoruz” dedi.

SAĞLIKÇILAR KÜSTÜRÜLMEMELİ

Doğan sağlıkçılara yapılan şiddeti kınadığını ifade ettiği konuşmasında, “Sağlıkçılara yapılan şiddet halkın sağlığına yapılan şiddettir. Dolayısıyla sağlıkçılar küstürülmemeli. Sağlıkçılara yapılan şiddeti kınıyorum” ifadelerini kullandı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, her alanda yapılan bir işin zorluğu olduğunu ifade ederek, “Sağlık alanı, belediyecilik zevkleri dert edinmektir. Benim varlık sebebim insanlar. Kimi eğitime hizmet ediyor kimi sağlığa. Önemli olan severek inanarak işini yapmaktır” açıklamalarında bulundu.

13 Oca 2014 - 14:24 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.