EMNİYET MÜDÜRÜ YARIMEL’DEN KARAOSMANOĞLU’NA VEDA

İl Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle merkeze alınan Kocaeli Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Başkan Karaosmanoğlu’na veda ziyareti gerçekleştirdi.

İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi’nin Resmi Gazete yayımlanmasının ardından merkeze alınan Kocaeli Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na bir veda ziyareti gerçekleştirdi. Hizmet süresi boyunca Kocaeli’deki emekleri için teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, bundan sonraki hayatı için de Yarımel’e başarılar diledi.

Son kararnameyle 34 il emniyet müdürü merkeze alınmış, 24 İl Emniyet Müdürü ile 2 Daire Başkanının yeri de değiştirilmişti.

28 Eki 2016 - 21:26 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.