EMNİYET VE JANDARMADA BAYRAMLAŞMA

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ve Belediye Başkanı İsmail Baran, görev başındaki emniyet ve jandarma personelini ziyaret etti, bayramlaştı.

EMNİYET VE JANDARMADA BAYRAMLAŞMA
EMNİYET VE JANDARMADA BAYRAMLAŞMA
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve beraberindeki protokol üyeleri, Kent Bayramlaşması sonrasında İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti, görevi başındaki personelle bayramlaştı. Protokolün ilk adresi Tütünçiftlik Polis Merkezi oldu. Başkan İsmail Baran, görevi başındaki personele teşekkür ederek, “Hepiniz bizler için görevinizin başındasınız. Huzuru sağlıyorsunuz” dedi.

HUZUR SİZLER SAĞLIYORSUNUZ

İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın ve İlçe Jandarma Komutanı Fikret Çetin Kale’nin de yer aldığı ziyaretin ikinci durağı İlçe Jandarma Komutanlığı oldu. Kaymakam Can ve Başkan İsmail Baran, askerlerle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. Başkan Baran, “Hem askerimiz hem de polisimiz bayramda vatandaşlarımızın huzuru için görevinin başında. Gerçekten kutsal bir görev üstleniyorlar” ifadelerini kullandı.

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can da güvenlik güçlerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Vatanın güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden fedakârca görev yapan jandarma ve emniyet teşkilatımızın bayramını kutluyor. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri hem polis hem de jandarma ile günün anısına fotoğraf çektirdi.

15 Haz 2018 - 13:43 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.