‘En büyük varlığımız üreten insan olmanızdır’

Başkan Karaosmanoğlu, “Evden Okula, Haydi Anneler Spora” projesinin yaygınlaşması için İlyas Bey Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Evden Okula, Haydi Anneler Spora” projesinin yaygınlaşması için İlyas Bey Ortaokulu’nu ziyaret etti. Hareketsiz yaşamın gelecek nesiller ve aile bireyleri üzerindeki olumsuzluklarını öğrencilere dönük konuşmasında vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “ Sağlıklı, mutlu, başarılı ve üreten insan olarak yetişmeniz, bizim için en büyük varlık olacaktır. Sizin iyi gelişmeniz için, tabi ki aile bireylerinizin de sağlıklı olması gerekmektedir” dedi.

“BÜTÜN ÇALIŞMALARIMIZ SİZLERİN HAYATA İYİ TUTUNMANIZ İÇİN”

“Evden Okula, Haydi Anneler Spora” projesinin tüm Gebze daha sonra da Kocaeli ve gelecekte tüm Türkiye'ye örnek bir proje olarak büyütmek istediklerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Annelerinizi, babalarınızı ve büyüklerinizi hayata bağlayan en önemli güç sizlersiniz. Onun için sizlerin iyi yetişmesi ve hayata iyi hazırlanması bizim için en büyük değerdir. Bunun için çok çaba sarf ediyoruz. Cumhurbaşkanımızdan hükümetimize, Valimizden Belediye Başkanlarımıza kadar ele aldığımız bütün çalışmalar, sizlerin hayata tutunması ve güzel insan olmanız içindir” diye konuştu.

SAĞLIK PROBLEMLERİNİN EN BÜYÜK NEDENİ YALNIŞ BESLENME

‘’Öğretmenlerimiz bizim başımızın tacıdır’’ diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Ben de bir öğretmen olarak size hitap ediyorum. Yıllarca öğretmenlik yaptım ve öğretmenliği unutmadım. Unutmamak için de sık sık okullara geliyorum. Nagehan hocamızın başlattığı güzel bir projeyle annelerimizi de burada sağlıklı ve dengeli beslenme anlamında bilinçlendireceğiz. İnsanlarımızın yaşadığı sağlık problemlerinin en büyük nedeni yanlış beslenmedir” hatırlatmasını yaptı.

PROJEMİZİ SİZLERLE HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in de katıldığı programda, İlyas Bey Ortaokulu’nda başlayan “Evden Okula, Haydi Anneler Spora” projesini sahiplendikleri ve destek verdiklerinin altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Gençlerimizle, yavrularımızla ve sizi yetiştiren çok kıymetli aile bireylerinizle bu projemizi inşallah hayata geçireceğiz. Daha sağlıklı bir toplum için çalışacağız” diyerek sözlerini tamamladı. Öğrencilerin anneleriyle de sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, proje kapsamında en başarılı anneyi de tebrik ederken, öğrencilerin kendisine olan ilgisine de sevgiyle karşılık verdi.

01 Kas 2016 - 15:37 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.