GELECEĞİMİZ EMİN ELLERDE

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, minik öğrencilerin Dünya Çocuk Gününü kutladı. İlçede bulunan anaokullarını ziyaret eden Başkan Baran, “Sizler Türkiye’nin mimarı olacak genç kuşaklarsınız” dedi.

GELECEĞİMİZ EMİN ELLERDE
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Birleşmiş Milletler Örgütü tarafından 1954 yılında kabul edilen Dünya Çocuk Günü kapsamında ilçedeki anaokullarını ziyaret etti. Başkan Baran ilk olarak Körfez Anaokulu’na ziyaret gerçekleştirdi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, çocuklar tarafından oldukça sıcak karşılanınca, renkli görüntüler ortaya çıktı. Çocuklara çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Baran, onlarla oyun da oynadı.

COŞKULARINA ORTAK OLDU

Günün coşkusunu çocuklarla birlikte paylaşan Başkan Baran, “İnsanlığın mutluluğu ve dünyamızın güzelleşmesi, yavrularımızın iyi yetişmesine bağlı. Her biri daha güzel ve güçlü bir Türkiye’nin mimarı olacak. Onlar şimdi hayal ediyor, biz gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Körfez Belediyesi olarak spor, kültürel, sanatsal ve bilimsel açıdan yavrularımızın iyi yetişmeleri için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.

FAYDALI OLACAKLARDIR

Bir ülkenin geleceği için, çocuk çok önemlidir. Ailesine ve milletine faydalı işlerde bulunacaklarından şüphemiz yok. Geleceğimiz emin ellerde. Tüm çocukları yürekten kucaklıyor, Dünya Çocuk Günü'nü kutluyorum” dedi. Başkan Baran, daha sonra çocuklarla sohbet etti, öğretmenler ve okul yöneticileri ile yaptığı görüşmede de eğitimleri hakkında bilgi aldı.

02 Eki 2018 - 22:56 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.