GÜMÜŞHANELİLER VAKFI’NDA BAŞKAN DEĞİŞTİ

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Hamit Örgüç görevini Köksal Kara’ya devretti.

GÜMÜŞHANELİLER VAKFI’NDA BAŞKAN DEĞİŞTİ
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz Şubat ayında kongresi gerçekleşen Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nın başkanlığına Hamit Örgüç seçilmişti. Her iki yılda bir yapılan kongre öncesi Hamit Örgüç sürpriz bir şekilde görevi bıraktı. Bilindiği üzere yakın zamanda annesinin vefatı ile acı günler yaşayan Örgüç, annesinin rahatsızlığı döneminde ticari olarak işlerine zaman ayıramamıştı. Yeni emekli olan Örgüç, iş yoğunluğundan ötürü görevi bıraktığını söyledi. Örgüç, “Vakfımızda kimseyle bir sorunumuz yok. Her hangi bir kırgınlık veya olumsuzluk söz konusu bile değil. Köksal Kara kardeşime başarılar diliyorum” diye konuştu.

KARA: 2018 DOLU DOLU GEÇECEK

Hamit Örgüç’ün yerine gelen Köksal Kara ise 2018 yılının hem yeni yönetim hem de Gümüşhaneliler için hareketli ve dolu dolu geçeceğini söyledi. Kara, “Bundan sonra ayrı gayrı yok sadece kardeşlik ve büyük Gümüşhane var” diye konuştu. Gümüşhanelilerin çiçeği burnundaki yeni başkanı Köksal Kara önümüzdeki yıl İnterteks Fuar alanında tüm çevre illerinin de katılacağı ‘Gümüşhaneliler Panayırda Buluşuyor’ etkinliği düzenleyeceklerini bildirdi.

25 Ara 2017 - 15:57 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.