HAK-İŞ BAĞLI OLEYİŞ SENDİKASI GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI’NDA YETKİYE MÜRACAAT EDİYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde, Kredi Yurtlar Müdürlüğü, çalışan işçiler için yürütülen örgütlenme çalışmalarında son günlere yaklaşırken, Hak-İş’e bağlı Oleyiş Sendikası ülke genelinde çoğunluğu yakaladığı ve yetkiye müracaat edileceğini ifade etti.

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Hak-İş, Oleyiş adına çalışmalarını sürdüren Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy konuyla ilgili açıklama yaparak şunları söyledi;

“Hak-İş Oleyiş Sendikamızın adına devam ettirdiğimiz örgütlenmenin sonuna geldik. Bu an itibari ile çoğunluğu sağladık. Yetkiye müracaat edeceğiz. Çalışanlar Hak-İş’e bağlı Oleyiş Sendikamızı tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Üye olmayan arkadaşlarında ileride hak kayıpları yaşamaması için bir an önce üye olmalarını diliyorum”

02 Tem 2020 - 19:47 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.