HEREKE HALISI EN GÜZEL HEDİYE

Başkan İsmail Baran ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından kendilerine Hereke Halısı hediye edilen Bakanlar Mehmet Cahit Turhan ve Murat Kurum, “Hereke Halısı gerçek bir değer” dedi.

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Kocaeli Körfezi, Deniz Kirliliğine Acil Müdahale Bölgesel Tatbikatı-2018” programı kapsamında önceki gün ilimize geldi, tatbikatı; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Aksoy, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, il ve ilçe protokolü ile birlikte takip ettiler.

İKİ BAKANA HEREKE HALISI

S enaryo gereği tanker ile kuru yük gemisinin çarpışması sonucu 70 ton fuel- oil denize dökülürken, kurtarma çalışmalarının ardından denize sızan yakıt temizlendi. Program sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilimize gelen iki bakana Hereke Halısı takdim etti.

GERÇEK BİR DEĞER

Başkan İsmail Baran’ın elinden Hereke Halısı’nı alan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Mehmet Cahit Turhan, “Hereke Halısı gerçek bir değer. Yaşatılması da gerçekten önemli” dedi. Başkan İsmail Baran da bu değeri yaşatma adına her türlü desteği sunduklarını belirtti. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy da bu konuda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

05 Eki 2018 - 22:54 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.