HİZMET-İŞ’TEN BAŞKANA ZİYARET

Başkan Karaosmanoğlu, Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Yönetimini ve temsilcilerini makamında ağırladı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Hizmet-İŞ Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, Şube yönetimi ve iş yeri temsilcilerini makamında kabul etti. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmede hükümetin taşeron düzenlemesi de ele alındı. Ziyarette konuşan İdris Ersoy, “Hükümetin taşeron düzenlemesi ile işçi kardeşlerimizin Belediye şirketlerine geçmesinden ve bu şirkette bugüne kadar ve bugünden sonrada sendikalı olarak çalışmalarına imkân sağlayan Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na çalışanlar adına teşekkür ediyorum” dedi.

“BELEDİYESİ’NİN TÜM ÇALIŞANLARI BENİM İÇİN BİR VE EŞİTTİR”

Hizmet-İş Kocaeli Sendikasını yöneticilerini makamında ağırlayan ve istişareler gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da, “Çalışan işçilerimiz benim için çok değerlidir. Onlar benimle beraber Kocaeli halkına hizmet ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tüm çalışanları benim için bir ve eşittir. Bütün işçi kardeşlerim seviyorum. Hükümetimiz çalışma hayatında devrim gibi bir düzenleme yaptı. Kangren haline gelmiş bir sıkıntıyı ortadan kaldırdı. Bütün taşeron çalışanlarımıza bu değişim hayırlı uğurlu olsun. Bu yeni sistemle çalışanlarımız daha iyi bir noktaya gelecektir. Hizmet-İş Şube Başkanı İdris Ersoy ve arkadaşlarına bu ziyaretten dolayı teşekkür ederim” ifadelerini sarf etti.

“BAŞKANIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

Hizmet-İŞ Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ayrıca, “Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, “Seçildiği günden bugüne kadar çalışanlarımızın ücret ve sosyal haklarını tam ve zamanında ödenmesini sağlamıştır. İşyerlerinde iş barışını ve huzurunu tesis etmiştir. Çalışanlar içinde hiç bir ayırım yapmadan hepsine değer vermiştir. İşçiler olarak bizlerde Kocaeli halkına daha iyi hizmet etmek için daha çok çalışacağız ve başkanımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik karşılıklı yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

28 Ara 2017 - 11:50 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.