“İLİMTEPE BÖLGESİNDE YOLLAR” HEM GENİŞLETİLDİ, HEM YENİLENDİ

Körfez’i geleceğe taşıyan çalışmalar zincirine her geçen gün yeni halkalar ekleyen Körfez Belediyesi, İlimtepe mahallesinde gerçekleştirdiği renkli, dayanıklı, parke ve bordür taşı döşeme çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı...

Körfez’in gözbebeği olan İlimtepe bölgesinde gerçekleşen çalışmalarla vatandaşların konforlu ve güvenli yolculuk yapmalarını sağlayan Körfez Belediyesi, zamanla eskiyen ve yıpranan kaldırımları da yenileyerek, modern görünümlü sağlam, dayanıklı, parke ve bordür taşı yerleştirilmesini sağladı.

KALDIRIMLAR RENKLENİYOR

Körfez Belediyesi'nin, ilçe sınırları içerisinde bulunan bozuk yollarda bakım, onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Körfez Belediyesi Fen İşleri ekipleri, daha yaşanabilir ve görsellik anlamında daha güzel bir kent oluşturmak için İlimtepe mahallesinde bulunan kaldırımlara iki taraflı olarak renkli, dayanıklı, parke ve bordür taşı döşeme çalışması gerçekleştirdi.

ENGELLİLER İÇİN KOLAY ULAŞIM

Yetkililer, parke-bordür taşıyla yapılan kaldırımların çok daha sağlam ve dayanıklı olduğunu kaydederek, bu taşın, mevsim koşullarına, sıcak ve soğuğa karşı daha dayanıklı, ağırlığa karşı daha mukavemetli olduğunu ifade ettiler. Görme engelliler için iz yolu, bedensel engelliler için de rampalar yapıldığını kaydeden yetkililer, böylelikle engelliler için ulaşım kolaylığının da sağlanacağını belirttiler.

16 Haz 2016 - 19:52 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.