İSU, Kanal Temizleme Aracı hizmete aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, iş makinesi parkuruna son teknoloji ürünü 2 adet kombine kanal temizleme aracı satın alarak işletmeye aldı...

14 bin m3 gibi yüksek vakum gücü olan kombine araçlar kanalizasyon ve yağmursuyu terfi hatlarının temizliğinde kullanılacak.

İSU Genel Müdürlüğü, İl genelinde 4 bin 902 km kanalizasyon ve 317 km yağmursuyu hattı işletiyor. Bu hatların bakımını sağlamak için de güçlü temizleme araçları kullanan Kurum, iş makinesi parkurunu geliştirerek 2 adet son teknoloji ürünü kombine kanal temizleme aracı satın aldı.

Farklı ve üstün tasarımı ile sınıfının en güçlü kombine temizleme aracı olma özelliğine sahip olan araçlar 14 bin m3 vakum gücü bulunuyor ve 20 metre dikey mesafeden vakum yapabiliyor. İl genelindeki kanalizasyon ve yağmursuyu terfi hatlarının temizlenmesinde kullanılacak araçlar aynı zamanda darbeli özelliği ile toprak delmesi de yapabiliyor.

Hatlara daha hızlı müdahale ve temizleme sağlayacak yeni araçlar ile birlikte İSU Genel Müdürlüğü, kombine kanal temizleme aracı sayısını 6’ya çıkardı. İhale yolu ile alınan 2 araç toplam 1 milyon 893 bin TL’ye mal oldu.

21 Mar 2014 - 12:31 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.