İtfaiyecilerden Başkan’a ziyaret

Başkan Karaosmanoğlu, İtfaiye Daire Başkanlığı’nın Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İtfaiye Daire Başkanlığı Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü personelini kabul etti. Büyükşehir’in bölgede modern, donanımlı ve güçlü bir itfaiye teşkilatına sahip olduğuna dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Yangına hızlı, anında ve etkili müdahalenin yanı sıra yangınların önlenmesine yönelik tedbirleri zamanında almak büyük önem taşımaktadır. Yangının çıkmadan önlenmesi çok önemlidir’’ dedi.

İTFAİYE PERSONELİ ZİYARET

İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara, Önleme ve Eğitim Şube Müdürü Salih Palaz ile şube personeli, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette yer alan proje denetim görevlisi mühendisler, Başkan Karaosmanoğlu’na fabrika, okullar, hastaneler, iş yerleri ve büyük inşaatların projelendirme aşamasından başlayan yangın önleme çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

İTFAİYECİLİK AŞK İSTER

İtfaiyeciliğin inanç, sevgi ve fedakarlıkla yapılması gerektiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’İtfaiyecilik inanç ister, aşk ister, sevda ister. Hedefimiz Türkiye’nin gözbebeği olan Kocaeli İtfaiyesi’ni, dünyada örnek bir hale getirmek olacaktır. Denetime ve eğitime her şeyden önce önem vermeliyiz. İtfaiye, bizim en başarılı, en önemli birimlerimizden biridir. Araç gereç parkı olarak, Türkiye’nin en güçlü filosuna sahibiz. Eğitimli ve genç kardeşlerimizin görev başında olması bizim için büyük önem taşımaktadır. Hedefimiz dünyanın en modern teşkilatı olmaktır’’ ifadesini kullandı.

03 Eyl 2013 - 11:14 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.