İzmit D-100 de büyük eylem!!

Kocaeli İzmit girişi kuruçeşme otoban çıkışında kimliği belirsiz bir grup oturma eylemi yaptı...

Derince çıkışında yaşanan trafiğin sebebi belli oldu. İzmit D-100 kuruçeşme otogar çıkışı otoyolunda meydana gelen oturma eyleminde 200 kadar eylemci otoyolu 30 dk trafiğe kapattı.

Oturma Eylemi Yaptılar

Niyetleri ve amaçları belli olmayan grup otoyolda oturma eylemi yaptılar. Bölgeye hemen çok sayıda polis ekibi ve çevik kuvvet sevk edildi.

Yaşanan olaylara bir anda anlam veremeyen halk, daha sonra olayı korna çalarak protesto etti. Kim ve neye hizmet ettikleri belli olmayan gruba polis ilk başta uyarı yaparak dağıtmaya çalıştı.

Daha sonra göz altına alınan bir kısım eylemcilerin ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı.

Trafik Felç Oldu

Eylem yapan grup otoyolu trafiğe kapatınca kuruçeşme`den Derinceye kadar uzun araç kuyruğu oluştu. Bu duruma halk ve araç sahipleri çok öfkeli bir şekilde cevap verdi.

#

27 Eki 2013 - 16:43 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.